Veelgestelde vragen

Geld verdienen en besparen

Hoe kan ik geld besparen?

Met verdien&bespaar.nl kunt u uw rekeningen aanzienlijk verlagen. Dit kunt u doen door bijvoorbeeld over te stappen naar een goedkopere energieaanbieder, een goedkopere verzekeraar of een goedkopere mobiele telefonie aanbieder. Door dit goed te vergelijken en over te stappen kun u veel geld besparen.

Hoe kan ik geld verdienen?

Op Verdien & Bespaar.nl kunt u deelnemen aan verschillende acties. De categorieën vind u in het linker menu. U kunt bijvoorbeeld overstappen van energieaanbieder, naar een andere aanbieder van mobiele telefonie of een nieuwe en goedkopere verzekering afsluiten. Door deel te nemen via verdien&bespaar.nl ontvangen wij een provisie voor uw aankoop. Deze provisie betalen wij door aan u. Op deze manier kunt u uw geld verdienen.

Kan ik aan meerdere acties deelnemen?

Ja dit kan. U kan van zoveel acties gebruik maken als u wilt. Op deze manier bieden we u de mogelijkheid om geld te verdienen en te besparen.

Kan ik ook een bestelling plaatsen voor iemand anders?

Ja, u mag met uw eigen account ook voor andere personen een bestelling plaatsen. Hierdoor verdient u alleen maar meer geld. Let er wel op dat als u een valse aankoop of bestelling plaatst deze afgekeurd zal worden. In dat geval kunnen we uw account verwijderen. Plaats dus alleen echte bestellingen.

Mijn Account

Ik wil geen e-mails meer ontvangen, kan dat?

Ja dit kan. U zorgt dat u ingelogd bent op de website en gaat naar "mijn account". Hier klikt u op "mijn gegevens wijzigen". Vervolgens kunt u onderaan aangeven waar u e-mails wilt ontvangen. U kunt er dan voor kiezen om ze enkel in de inbox van uw account te ontvangen. Wij versturen dan geen e-mails meer naar uw e-mailadres.

Waar kan ik mijn gegevens wijzigen?

Als u ingelogd bent op verdien&bespaar.nl gaat u naar "mijn account". Dit vind u rechts bovenin de website. Hier klikt u op "mijn gegevens wijzigen". U kunt hier de gewenste wijzigingen aanbrengen.

Waar kan ik mijn verdiende geld vinden?

Als u bent ingelogd op verdien&bespaar.nl kunt u klikken op "mijn account". U vind dit rechts bovenaan de website. Als u daar op hebt geklikt ziet u uw huidige saldo.

Overige

Ik woon niet in Nederland, kan ik toch deelnemen aan de acties?

Ja dit kan, mits u een Nederlandse bankrekening heeft. Houd er wel rekening mee dat veel van onze acties specifiek voor inwoners van Nederland zijn. Denk hierbij aan de acties van bijvoorbeeld energieaanbieders, verzekeringen en televisie en internet.

Wat gebeurt er als ik een bestelling annuleer?

Als u uw bestelling annuleert krijgen wij dit door van de desbetreffende partij. Wij keuren uw aankoop dan niet goed en u zult hiervoor geen uitbetaling ontvangen.

Registreren

Is registreren en meedoen echt gratis?

Ja. Je registratie op Verdien&Bespaar.nl is 100 % gratis. Ook het meedoen aan acties en aanbiedingen is gratis.

Wat is de minimumleeftijd om deel te mogen nemen aan de acties?

De minimumleeftijd om deel te mogen nemen is 16 jaar.

Uitbetalingen

Hoe kan ik mijn rekeningnummer wijzigen?

Uw rekeningnummer wijzigen is niet nodig. Wij vragen u om elke keer als u een uitbetaling aanvraagt uw rekeningnummer in te vullen en de naam van uw bank. Dit is dus niet iets wat u bij registratie moet opgeven.

Wanneer krijg ik mijn geld uitbetaald?

Als uw aankopen goedgekeurd zijn komt dit geld in uw account te staan. Vanaf het moment dat u minstens € 25,- in uw account heeft staan kunt u een uitbetaling aanvragen. Wij betalen uw geld uit binnen 4 weken na de aanvraag. Het geld wordt overgemaakt naar het door u opgegeven rekeningnummer.

Wanneer veranderd "openstaand" naar "goedgekeurd"?

Zodra wij bevestiging hebben gekregen van de partij waar u uw aankoop hebt gedaan kunnen wij uw aankoop goedkeuren. We streven ernaar om deze tijd zo kort mogelijk te houden, echter zijn ook wij hiervoor afhankelijk van derden. Zodra de adverteerder uw transactie keurt zal dit direct aangepast worden in uw account.
Ontvang direct € 2,50 gratis!
Meer dan 18.000 gebruikers gingen je voor!